besök med barnvagnar

Lokalen är utrustad med hissar till samtliga lokaler och har även barnanpassade toaletter med skötbord. Det finns viktiga bestämmelser som vi som arrangör måste följa mot brandmyndigheter samt lagar och bestämmelser från lokalägaren. på grund av dessa regler får vi inte ta in extra breda eller extra långa barnvagnar i lokalen. Framkomligheten kan vara mycket begränsad under vissa tider. Detta gäller under lördagen och söndagen mellan klockan 11:00-15:00 då vi på grund av brand och utrymningsregler inte kan ta emot barnvagnar. Om ni har en bärsele kan vi gärna hjälpa till med en säker parkeringsplats för er barnvagn.

                             

Rullstol

Om du besöker oss med rullstol och vill undvika trängsel rekommenderar vi att du besöker oss under fredag alt. söndagen då framkomligheten är bättre. Under lördagen är framkomligheten mycket begränsad.

Besökare med ledsagare

För dig som behöver en ledsagare för ditt besök under festivalen finns det speciell rabatter för medföljande ledsagare. Kontakta oss för mer information om detta via info@chokladkalaset.se