Hitta till Festivalen

Festivalen hålls i Eriksbergshallen 14-16 oktober. Det finns 2 entrér till festivalen, en för förköpta biljetter och en entré för dig som skall köpa entrébiljett direkt på plats. Dessa entrér är väl utmärkta.


Buss & Båt

För dig som skall besöka festivalen och reser kollektivt med Buss & Båt så går detta snabbast med buss till hållplats: Eriksbergstorget med linje 16, 33, 99, och 45.

Du kan även ta båten Älvsnabben nr 285 till Eriksbergs Färjeläger
c:a 75m från festivalentrén.

Avgångstider hittar du via denna länk: Vasttrafik.se


Parkering

Om du tar bilen finns ganska ont om p-platser i direkt anslutning till Eriksbergshallen då de flesta parkeringsplatser används som boendeparkering. Vi rekomenderar att ni tar er till festivalen med festivalens engna gratistransport Chokladexpressen eller Chokladbåten mer om hållplatser och tidtabell hittar du under sidan ”Chokladepressen”. Även kollektivtrafiken fungerar snabbt och bekvämt till & från festivalen, läs mer under Buss & Båt.

De parkeringsplatser som finns i närheten  kostar mellan 10-15 kr/tim.


Chokladexpressen & Chokladpaddan gratis transporter, fram till dörren på Eriksbergshallen! I år kan du välja buss eller båt!


Chokladexpressen

Även i år kommer vår gratistransport ”Chokladexpressen” att transportera festivalens besökare till entrén på festivalen. Denna buss avgår från Drottningtorget och gör några stopp på vägen till entrén på festivalen på Eriksbergshallen. Busslinjen sköts av Hop-On Hop-Off med deras moderna 2-våningsbussar och skickliga förare. Tidtabell och mer om hållplatser hittar du under sidan ”Gratis transporter”.

Bussen är knallgrön och uppmärkt med ”Chokladexpressen” samt så står det Hop-On Hop-Off på sidan av bussen. Bussen avgår från Drottningtorget läge G och är gratis.

NYHET Ta Chokladpaddan gratis till festivalen!

I år kan du även ta Chokladpaddan till festivalen och Eriksbergshallen. Denn transport sköts av Strömma/Paddabåtarna. Båten avgår från Kungsportsplatsen och där nedanför Kungsbron (Paddabåtarna). Denna båten gör ett kort stopp vid Feskekörkan sedan styr den direkt till Eriksbergshallen och festivalen. Denna transporten är gratis och tidtabell hittar du under sidan ”Gratis transporter”