Tåg

Ta tåget till Göteborg och årets smarrigaste festival!

Vi vet att det är många som reser till Göteborg, för att besöka Göteborgs Choklad, Lakrits & Delikatessfestival. MTR-Express som nu byter namn till MTRX, har Sveriges modernaste, bekvämaste och snabbaste tågset. Tågen avgår från Stockholm och på resans gång, görs stopp i Södertälje, Skövde och Herrljunga innan det når Göteborg.

Klicka på  www.mtr.se  för fina priser på din tågbiljett.

Nedan hittar du mtr express linjenät.

map3 (1)

Buss

Ta bussen till festivalen i Göteborg!

För dig som vill ta bussen till festivalen rekomenderar vi FLIXBUS, som trafikerar de flesta städer från söder till norr.

FlixBus är ett ungt bussföretag som sedan 2013 förändrat resandet för miljoner människor i Sverige och hela Europa, på kort tid skapat Sveriges och  Europas största linjenät för busstrafik. Vi ger miljoner resenärer möjlighet att upptäcka världen för en billig peng. Samtidigt uppfyller våra gröna bussar högsta komfort-, säkerhets- och miljöstandarder och erbjuder ett miljövänligt och bekvämt alternativ till annan transport.

Hitta dina rabatterade biljetter på www.flixbus.se

Tåg

SJ för människor närmare varandra!

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi, som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige. SJ är en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås. Vi möjliggör för många människor att välja tåg, det mest hållbara resesättet på längre sträckor. SJ har utsetts till Sveriges grönaste varumärke.

Boka biljetter på http://www.sj.se

Buss

Nettbuss Bus4You erbjuder högsta komfort

Att resa med buss är riktigt schysst på alla sätt! Nettbuss Bus4You erbjuder lyxiga bussar med sköna fåtöljer, stort benutrymme, gratis WiFi och eluttag. Vi erbjuder två komfortnivåer; plus (1:a klass) är för dig som sätter komfort allra högst och ekonomi (2:a klass) är för dig som vill åt våra allra billigaste resor. I komfortnivå plus finns en rad med singel-säten och en rad med dubbelsäten. Det innebär att du kan välja att sitta för dig själv eller tillsammans med ditt resesällskap.

Boka din förstklassig bussbiljett här: www.nettbuss.se