När gäller biljetterna?

Entrébiljetterna gäller för den dag och tid som du har köpt entré till. Observera att du köper entrébiljetter till rätt dag och tid du skall besöka festivalen. Biljetter kan ej bytas eller återlösas.


Monterkarta & information

I år har vi tagit fram ett informationshäfte med en monterkarta som underlättar för er som besöker festivalen att hitta lättare inne på festivalområdet. Du hittar detta informationshäfte i entrékassorna eller i ställ inne på festivalområdet.

Garderob & Vatten

I år underlättar vi för våra besökare med en stor garderob, denna hittar du på inne på festivalområdet direkt efter biljettinsläppet,  garderobspriset. 20:- / jacka. Lösa tillhörigheter så som/ kassar/väskor mm 10:- extra per styck.

Vatten till försäljning i garderoben och kostar 2 flaskor 20:- eller en 15:-.

Betalning i garderoben sker med kort eller Swish!


Besökare med ledsagare

För dig som behöver en ledsagare för ditt besök under festivalen finns det speciell rabatter för medföljande ledsagare. Kontakta oss för mer information om detta via info@chokladkalaset.se

Besökare med rullstol

I år är det mycket bättre framkomlighet i denna större lokal som är i ett plan och det finns hissar och handikappsanpassade toaletter. Vill man slippa trängsel rekomenderar vi att ni besöker festivalen tidigt på fredagen eller tidig söndag då besöksantalet är lägre.

Besök med Barnvagn

Vi vill att alla skall trivas på festivalen, men det finns bestämmelser och regler som gäller för utrymning och våra besökares säkerhet. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet med dubbelvagnar inne på festivalområdet. Det finns hissar till samtliga plan i byggnaden. Vill man undvika trängsel rekommenderar vi att ni besöker festivalen tidigt på fredagen eller under söndagen då besöksantalet är lägre.


Finns det risk att man inte kommer in överhuvudtaget?

Det finns alltid tillgång till entrébiljetter, som du kan köpa direkt i kassa i entrén. Dock kan det bildas kö i kassan under vissa tider (lördag 12-14). Förköper du din entrébiljett har man en speciell entré och det går snabbare att komma in på festivalen. Dessa biljetter förköper du med fin rabatt ( upptill 60:- rabatt per biljett) direkt i festivalens webbshop. Om du vill gå på någon speciell provning rekommenderar vi att du förköper dessa biljetter via festivalens webbshop för dessa biljetter är begränsade.


Får barn följa med in på Göteborg Choklad, Lakrits & Delikatessfestival?

Barnbiljett 5- 13 år kostar som förköp 60:- och om du köper biljetten direkt i kassan 100:- per barn. Barnbiljetter finns endast att köpa för Fredagen 2 oktober samt söndagen 4 oktober.


Vad får man för en dryckeskupong?

Vill man prova alkohol av utställarna på avdelningen Ädla Drycken, måste man köpa dryckeskuponger. Detta häfte kostar fr. 150:-. I häftet finns ett antal kuponger i valörerna 5-30:- som man löser in hos dryckesutställarna, Det ingår även ett (1) provningsglas per häfte. Vill man köpa ett extra provningsglas kostar detta 20:-. Priset på proverna varierar efter dryckens mängd, sort och kvalitet. Dryckeskuponger för alkohol köper du i festivalens webbshop eller i speciell kassa inne på festivalområdet.


Kan man betala kontant på plats?

Inne på festivalområdet går det bra att betala med kontanter och de flesta utställarna tar även Swish eller kortbetalning. I festivalens egna biljettkassorna i entrén och inne på festivalområdet tar vi endast betalt med kort eller med swish. Det är alltid bra att ta ut pengar i förväg.


Finns det även hela flaskor alkohol till försäljning under festivaldagarna?

Nej det är endast smakprov som man kan köpa på festivalen. Utställarna kan även ta upp beställningar av varor.


Prova Choklad, Lakrits & Delikatesser!

Dessa produkter kan du provsmaka och inhandla till fantastiska festivalpriser. Här behöver du inga kuponger för provsmakning. De flesta utställare tar kortbetalning, Swish eller kontant betalning. Vi rekommenderar att ta ut pengar innan du kommer till festivalen.