Hall-B Här hittar du festivalens utställare med produkter för dig som är intresserad av bakning, dessert och glass.
Margaretas Bröd & Bakverk


Margaretas Bröd & Bakverk är ett modernt bageri med känsla för det lilla extra. Kom som du är och låt dig väl smaka bland en rad olika läckerheter. Nedan följer en presentation av oss på Margaretas Bröd & Bakverk, och vad det är som gör just våra varor speciella….

Genom anrika recept, framarbetade med ett professionellt hantverk i modern tappning, erbjuder Margaretas Bröd & Bakverk den kvalitetsmedvetna kunden att i vårt konditori och bageri uppleva magin i bröd och bakverk som håller högsta klass.

I bageriet råder det genuina hantverket, och alla degar körs efter våra egna recept, med långa liggtider utan stress, vilket ger ett helt annat slutresultat än det bröd som stressas fram i moderna storbagerier. Vi använder bara naturliga råvaror, varav mjölet kommer från en liten kvarn i närområdet, och många bröd bakas med surdeg, vilket gör att smakerna förhöjs och brödets hållbarhet ökar.

Vi hoppas att alla som väljer våra bröd och bakverk skall vara nöjda, så att vi kan fortsätta utöva vårt hantverk, som i dagens krav på effektivitet håller på att försvinna.