Här hittar du alla utställare med Konfektyr, Karameller och Fudge.


Hall  B & C

logoMrs Curlies


Hej och varmt välkomna till Mrs Curlie’s underbara värld!

Varumärket Mrs Curlie´s startade 2013 av oss, Marie-Therese och Christian och innebär att vi nu är stolta att kunna leverera vår goda fudge till caféer och butiker runt om i landet. Vår vision är att vara det nytänkade godsaksföretaget och introducera fudge på den svenska marknaden.  Tänker ni på fudge, tänk på Mrs Curlie´s!.Polkaprinsen


Vi som äger och driver Polkaprinsen är Catrin Kvist och Stefan Fransson. Vi har butiken och kokeriet mitt i hjärtat av Gränna. Här kan du handla polkagrisar, karameller, souvenirer, leksaker och en massa annat roligt. Vi bakar självklart alla polkagrisar i butiken och du kan både få se och ,har du tur, få smaka på en alldeles nybakt, varm liten bit polkagris. Vi har öppet året om. !
Allt började under sommaren 2013 då Stefan ställer upp i Candy Championship. Här vinner han SM på fredagen i Jönköping och får då representera Sverige i Polkagris VM under lördagen i Gränna. Även här vinner han och koras till Världsmästare i polkagrisbakning.!


Schweizermandel AB


Schweizermandels historia…

Efter ett antal år i Schweiz, med många års erfarenhet av marknader och mässor, tog vi idé och recept på kanderad mandel, choklad-doppad frukt och annan konfektyr till Sverige. Recepten kommer ursprungligen från en gammal konditorsläkt boende i Basel, Schweiz.

Idag drivs företaget av Ulla, Max, Sandra och John Brotschi. Vi tillverkar själva vår konfektyr, hemma eller på plats under pågående arrangemang/mässa. På de olika arrengemangen anpassar vi oss till olika teman där jobbet utförs med en hög standard på utseende, stil och kvalité.

Vad vi gör…

Schweizermandel medverkar i många olika sammanhang såsom marknader, festivaler, idrottsarrangemang, mässor, jularrangemang, utställningar. Utöver detta har vi även försäljning till butiker.

Numera bedriver vi även försäljning över nätet på den plats som du nu befinner dig. Utöver det sortiment som vi visar här i vår web-butik, kan vi även erbjuda speciella arrangemang till företag och privatpersoner i form av olika presentförpackningar. Exempel på presentförpackningar hittar du här. Tveka inte att kontakta oss om du har en idé som du skulle vilja realisera.

Varmt välkomna till oss… Max, Ulla, Sandra och John