Alla våra utställare med ädla drycker & snacks


OBSERVERA ATT DELTAGANDE FÖRETAG UPPDATERAS HELA TIDEN, SLUTLIG LISTA PRESENTERAS 1 SEPTEMBER 2020

Ädla drycker & Snacks

Hall A, B & C

Här finner du drycker med alkohol i alla former och sorter från A-Ö. För att prova drycker måste du vara minst 18år och kunna styrka med legitimation. Vill du provsmaka på utställarnas drycker köper du ett Kuponghäfte (fr. 100:-) i festivalens webbshop eller på plats i festivalens kassa för provningsbiljetter.Apricot


Cajsas Cave


Cajsas Cave håller i en exklusive Champagneprovning under festivalen, läs mer om detta under sidan fliken provningar med alkohol.

Efter 10 ”mamma år”  satte jag en fot i restaurangbranschen. 10 år senare tog jag steget fullt ut i det okända för att förverkliga en dröm som jag haft, att få ta hand om gäster på mitt eget sätt genom mina ostbutiker Musfällan i Visby och Stockholm.

Sedan bar det av till Frankrike, och insåg att ”det är här jag skall vara! Här levde jag sedan i många år, med besök av gäster från hela världen, som gjordes många uppskattade vingårdsbesök. Minnen av smaker och dofter hänger sig kvar, när jag nu återvänt till Sverige, nu ville jag börja dela med mig av allt gott jag hittat. Så nu kan all hitta det bästa av delikatesser och viner under varumärket Madame Smith och Cajsas Cave. Jag har samlat det bästa av vad Frankrike kan erbjuda i delikatesser och för dig att sätta lite guldkant på din vardag.

Välkommen in på besök i min välfyllda monter!!!!

Vinoch.se


Vinoch.se består av lika delar svensk och italiensk ambition att leverera riktigt goda italienska viner direkt hem till dig!

Har man en gång besökt Italien brukar man vilja återkomma dit. Många är vi svenskar som njutit av goda viner, italienska delikatesser och vackra omgivningar när vi varit där.

Piero Hamrin är svensken som är född och bor i Italien och som har allt detta precis runt omkring sig. Med vinoch. se vill han förmedla sitt Italien, dela med sig av smakerna och det han ser varje dag. Piero och hans samarbetspartner i Sverige, Rolf Elghag, delar passionen för italienska viner och smakupplevelser. Tillsammans har de skapat vinoch.se för att de helt enkelt vill dela med sig av detta!
På vinoch.se handlar du italienska viner, noga utvalda hos vinbönder där de flesta har småskalig produktion. Beställ hem och välj ut ditt eget husvin!Hults Dryck & Delikatess AB


Hult Dryck & Delikatess har idag 17 olika produkter i beställningssortimentet, från råvaror av toppkvalitet, tillverkade med högteknologi och ca 130 års hantverkserfarenhet av Prinz familjedestilleri i Österrike. Bland våra kunder finns krogar och restauranger med stjärna i Guide Michelin. Produkterna innehåller specifik frukt & bärdestillat, en snaps gjord av 100% päron, smakar verkligen päron. Frukt & bärlikörerna, som blåbär, fläder, rabarber, persika, körsbär, etc. är tillverkade med samma hantverkserfarenhet! Vi är ensamma i Sverige att erbjuda snapsar bestående av t.ex destillerade aprikoser eller hallon.Winemechanics


Wine Mechanics, Nordens första stadsvineri. Våra druvor odlas med tradition och kunskap i europeiska vingårdar. Vårt vin produceras med göteborgsk kärlek och teknik. Vi köper druvor från Pfalz i Tyskland och från Norra Rhône i Frankrike. Druvorna transporteras till vineriet i kylda lastbilar och druvorna når Gamlestaden cirka 48h efter att de är plockade. Vi jobbar långsiktigt med odlare i dessa områden för att få den kvalitet vi vill ha på druvorna. När druvorna väl kommer till vineriet börjar det stora jobbet med att krossa, pressa och jäsa druvorna till vin.

I vårt vineri i Slakthuset i Göteborg kan du prova våra viner och äta gott i The Winery Pub.


Whiskycollector.se


Whisky Collector är en medlemsklubb för spritkonnässörer. Våra medlemmar delar ett genuint samlarintresse för ädla drycker från världens alla hörn, inte bara skotsk Whisky som namnet indikerar, utan allt från en rökig Tequila till stökig amerikansk Rye, eller varför inte en blommig peruansk Pisco eller en klassisk Cognac.

Spritdrycker är ofta förknippade med en anrik historia som är väl värd att känna till för att förstå destillationsmetod, lagring eller smakprofil. Whisky Collectors medlemmar får ta del av historier, förhandsinformation om nya lanseringar hos Systembolaget samt genomföra provningar tillsammans med våra provningsledare.


Göteborgs Nya Bryggeri


Göteborgs Nya Bryggeri är skapat av göteborgare, för göteborgare och alla som önskar att de vore göteborgare. Här finns ett gediget kunnande, glädje och passion för öl. Det moderna ekologiska hantverksbryggeriet ligger i Västra Frölunda. Målet är att växa och alltid skapa öl som väcker och släcker törst.


Makarna Svärd


MakarnaSvärd AB är en svensk vindistributör som drivs av makarna Görgen och Karin Svärd.

Vi levererar viner från noggrant utvalda gårdar från Italien. De fem producenter som vi samarbetar med just nu är

Fattoria Il Muro, Fattoria Varramista, Quaquarini Francesco, Balestri Valda och Villa Franciacorta.

Vinerna som finns tillgängliga på beställningssortimentet på systembolaget hittar du under fliken sortiment/producenter.


Winebuddi.se


Winbuddi, alltid ekologiskt

Vi är ett 100 % ekologiskt företag och erbjuder dig ett urval av ekologiska viner från hela världen, både från de mest berömda regionerna och lite ovanligare områden. Allt du handlar hos oss är certifierat av något av de organ som utför ekologisk märkning. Det innebär att odlarna måste följa det regelverk som gäller för ekologisk produktion och att de utsätts för kontroller som säkerställer att dessa regler efterlevs.