Alla våra utställare med Chokladpraliner & Tryfflar


Hall C

Våra chokladutställare visar upp ca: 4000 olika chokladprodukter från hela världen. Här har du chansen att prata med med tillverkare om deras produkter, provsmaka på årets nyheter och köpa med dig till fantastiska festivalpriser.
Berzelii Choklad


Vi på Berzelii Choklad har rena drömjobbet. Att få skapa något så uppskattat som handgjorda praliner och läckra desserter är verkligen ett privilegium.
Njutning för många sinnen – det är vad choklad ska handla om. Välkommen till en värld av choklad!

Med Vänlig Hälsning
Claes
Berzelii Choklad


Flickorna Kanold


Välkommen till Flickorna Kanolds, paradiset för en chokladälskare!

Vi har skapat denna plats för dig som älskar choklad och för oss att dela med oss av vår kärlek till chokladen. Glädje och njutning innebär att äta en riktig högklassig choklad tillverkad för hand av de bästa råvaror tillsammans med en hel massa kärlek, passion i en guldask.

Flickorna Kanold har sina rötter i Göteborg sedan 1998. Vår specialitet är handgjorda praliner och tryfflar av högsta kvalitet. Allt tillverkat efter recept som bygger på gammal tradition och kunskap. Smaker av mångfald är en av våra idéer, här hittar du klassiska smaker blandat med mer exotiska så som Chili, saffran, getost, glögg och havssalt fast inte allt på samma gång.


Gränna Choklad


Gränna Chokladmakeri & Café

I vår Chokladmonter kan du hänga länge!

Här kan du grotta ner dig i våra goda handgjorda praliner, provsmaka och hitta dina favoriter. Vi säljer även smarriga gräddkolastänger i olika smaker och klubbor man smälter ner i mjölk till härligt krämig varm choklad! Välkommen på en smakupplevelse!

Vi gör handgjord kvalitetschoklad i alla dess former med Äkta Allt!  Fruktpuréer, likörer, kryddor mm. Inga konserveringsmedel eller onaturliga tillsatser.

Bor du inte så nära Gränna kan du prenumerera på våra praliner eller ge bort en prenumeration i present till någon du tycker om.

Har du butik eller café/restaurang och vill sälja våra produkter, tveka då inte att kontakta oss. Behöver det samlas pengar till klubb/klasskassan eller fixas goda företagsjulklappar kan vi hjälpa till med det också!


Klaras Goda Presenter


Välkommen till Klara´s!

Vi har valt att kalla oss Klara som kommer från latinets ”clarus” som har betydelsen klar, lysande och det är just det vi vill, att våra presenter ska lysa upp tillvaron lite extra. Våra fina förpackningar, som är designade av konstnären Annica Petterson, fyller vi med lockande smaker, så att du kan ge bort en upplevelse för både öga och mun.

Vårt motto är; Gör någon glad!

Ätbara presenter online – choklad och konfektyr i presentaskar

Välkommen till Klara presentdesign! Vi är en choklad- och godisgrossist som säljer presentgodis i form av chokladpraliner, fudge, kolor och te i vackra presentaskar. Våra produkter är utmärkta merförsäljningsprodukter i butiker och även en uppskattad företagsgåva till dina anställda på jobbet.


La Praline


La Praline Gothenburg har nu funnits på marknaden i 15 år och betraktas som ett av Sveriges ledande chokladföretag.

Tryfflarna som hela Skandinavien pratar om tillverkas i Göteborg vilket gör att vi sparar mycket på miljön genom att vi undviker många och långa transporter från Europa. Vi har full kontroll över råvarorna i tryfflarna och använder oss av svenska råvaror så gott det bara går. Att vi tillverkar själva gör också att vi kan möta dina önskemål om framtida smaker.

Vårt mål har alltid varit att leverera det som du efterfrågar, dvs. god choklad i snygg förpackning till ett humant pris. Naturligtvis har vi också alltid strävat efter att vara snabba, effektiva och pålitliga. Detta har gjort att våra kunder idag har ett stort förtroende för La Praline och det är med stolthet vi kan stå för vårt motto ” La Praline – en leverantör att lita på”.

La Praline -Lokalproducerat, Kvalité och Miljö – Det är vår filosofi!

Laby´s Choklad & Honung


LABYs  är ett familjeföretag med verksamhet i Hedemora , södra Dalarna.Verksamheten består av tillverkning och försäljning till återförsäljare av våra praliner och andra chokladprodukter.

Vi säljer också till privatpersoner och företag som inte är återförsäljare via vår fysiska butik i Hedemora samt via denna ebutik. Där vi har ett sortiment bestående av kaffe och te med mera.

Dessutom har vi precis börjat med att grossa choklad från Barry Callebaut där vi inriktar oss främst på deras varumärken Callebaut och Cacao Barry. Tonvikten i detta sortiment kommer ligga på deras specialchoklader som inte annars är så vanligt förekommande hos andra grossister.

Familjen Laby har sedan våren 2009 tillverkat praliner.

Våra pralinfyllningar tillverkas från grunden, vi använder oss av:

  • svenska bär och frukter så långt som möjligt
  • Grädde från Grådö mejeri
  • Svenskt smör från Arla
  • Honung från vår egna biodling istället för glukossirap
  • Inga konserveringsmedel
  • Inga konstgjorda aromämnen

Vårt sortiment av praliner, chokladkakor. Choklad vi använder kommer  från Callebaut och Cacao Barry.


Singö Choklad


Roslagens bästa choklad!

I Roslagens norra skärgård började tillverkningen av Singö Choklad redan 2004. Vi gör praliner av den finaste choklad och använder lokala råvaror. Vi smaksätter med noga utvalda ingredienser. Alla praliner rullas för hand, så vi vill kalla det för ett rent chokladhantverk, helt enkelt.

En ask eller påse Singö Choklad är en mycket uppskattad present eller julklapp. Var ute i god tid för att köpa eller beställa. Vi är ett litet familjeföretag som gör praliner av den finaste choklad och använder lokala råvaror. Vi gör chokladen allt efter som beställningarna kommer in för att hålla god kvalitet.


Pralinhuset AB


I hjärtat av Stockholm sker både produktion och butiksförsäljning utav Pralinhusets högkvalitativa choklad. Ett stort utbud av bland annat praliner, tryfflar och chokladkakor i unika smakkombinationer finns att hitta hos oss.

Våra vackra chokladkakor tillverkas för hand med naturliga råvaror och mycket kärlek. Vi arbetar med rena smaker och erbjuder choklad av högsta kvalitet.

Upptäck din favorit och avnjut denna som den är, eller i kombination med en god dryck. Glöm inte att chokladen även gör en fin present till någon du bryr dig om.

Välkommen till Pralinhuset!


Rosmarys Choklad


Välkommen till Rosmarys Choklad

Specialiteter från Tyskland, Belgien …  –  många chokladprodukter, högt kvalitet

Mina leverantörer:

Confiserie Lauenstein – tryfflar och praliner olika sorter, chokladkaka från 36% till 85% kakao

Luebecker Marsipan – Original marsipan gjord av Carstens – kvalitet

Goufrais – Tigerkaka kakao, ingen alkohol, smälta i munnen, glutenfri

Mon Cherí – det är en mörk chokladpralin och inne är ett körsbär med körsbärslikör

Cavalier Stevia – chokladprodukter utan socker

NY Kathi och Komet – backprodukter


Suseå Choklad


Under sommaren 2013 tog Henrik Bengtsson och hans syster Helena Larsson över Suseå Choklad med egen tillverkning och försäljning. Vår affärsidé är att med smak, kvalitet och design som ledord erbjuda produkter till alla som gillar god mat och dryck. Chokladfabrik, Delikatessbutik, Presentbutik, Café Här producerar vi underbara Suseå Chokladpraliner. I vår fina butik säljer vi delikatesser från Sverige, Italien, Tyskland, Österrike, Frankrike mm. Allt från Oljor, Balsamico, pasta, korvar, skorpor, honung, marmelad, snacks, pumpakärnsolja, skorpor & kakor, vår egen underbara cidern Himmelstund och vår goda rotfruktchips


Tinas Praliner


Handgjorda praliner, tillverkade med lite extra kärlek och omsorg. Butik och tillverkning i fjällnära miljö, småskaligt med känsla.
öppet Torsdagar kl 14-18 (nästan hela året)