Alla våra utställare med Lakrits


OBSERVERA ATT DELTAGANDE FÖRETAG UPPDATERAS HELA TIDEN, SLUTLIG LISTA PRESENTERAS 1 SEPTEMBER 2020

Hall A, B & C

Lakritsutställarna visa upp lakritsprodukter från hela världen. Här har du chansen att prata med tillverkare och grossister om lakrits och provsmaka på årets nyheter och köpa med dig till fantastiska festivalpriser.


Lakritsbolaget


Lakritsbolaget driver, med stor passion för god lakrits, webbutik med brett sortiment av utvalda lakritsprodukter från en mängd olika leverantörer.

På Göteborgs choklad och lakritsfestival presenterar Lakritsbolaget ett eget sortiment bestående av klassisk söt och salt lakrits, dragerade lakritsprodukter samt lakritspulver, lakritsgranulat, lakritsrötter mm. I sortimentet finns också t.ex. lakritste och smaksatt salt.

Lakritsbolaget drivs av en genuin kärlek till lakrits. Vi älskar lakrits och vill tillsammans med tillverkare och samarbetspartners sprida bra produkter och öka kunskapen om lakrits. Vi är nyfikna och lyhörda och letar ständigt efter spännande lakritsnyheter.


Hans Hugo`s


Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av konfektyr, choklad och lakrits av mycket hög kvalité.Du som kund står alltid i centrum och vår målsättning är att du alltid ska vara nöjd med oss och våra produkter.

Allt gott!

Cissi Glittvik


Haupt Lakrits AB


Vår passion är lakrits
Vi vill göra världens bästa lakrits!

En kvalitetslakrits som passar lika bra efter en god middag som till ett gott glas vin eller när du bara vill skämma bort dig själv. Sedan vi startade sommaren 2013 har vi sökt efter de bästa ingredienserna i världens alla hörn och arbetat med att få våra recept perfekta. Vi är ödmjuka inför uppgiften och lär oss varje dag.


Lakritsfabriken i Ramlösa


Lakritsfabriken i Ramlösa grundades 2011 av ScandChocos egen Martin Jörgensen och kom att bli Sveriges första distributör av Premiumlakrits. I produktionen används endast utvalda råvaror och man kan därför leverera förstklassiga produkter, som dessutom är helt utan gluten. Målet är att tillverka godsaker av oantastligt hög kvalitet som ska kunna ätas av alla. Bara det bästa är gott nog! Detta är säkert en av anledningarna till att man 2013 fick ta emot det prestigefyllda priset Salmiakki 2013 Finlandia Prize – årets lakrits i Finland.


Nammi Godis AB


Nammi Godis
Djúpur, Draumur och Lakritsdjöflar är några av de populära varumärken från Island som Nammi Godis AB marknadsför i Sverige. Nyhet i år Flinghavssalt från isländska Saltverk smaksatt med bl.a. lakrits. Grymmaste smakupplevelsen! Miljövänligaste tillverkningen! Renaste havsvattnet från norra ishavet!”


Sjutton Kvadratmeter Lakrits


Sjutton kvadratmeter lakrits är Göteborgs enda lakritsbutik. I sortimentet finns över 400 olika produkter; något för alla!


Svea Karamellkokeri


Sveas Karamellkokeri, etablerat 2009, är Sveriges minsta karamellkokeri där allt produceras för hand i liten skala. Vi tillverkar hårda karameller enligt gammaldags, genuina recept och lakritsprodukter. En stor del av våra produkter är gluten- och gelatinfria. Det alltmer populära varumärket Wombat Candies ägs av oss. I denna serie ingår en hel del lakritsprodukter men även nya inslag av fruktgodis. Vi erbjuder dessutom ett gediget sortiment av te i lösvikt samt en del tillbehör.