Alla våra utställare med varma & kalla drycker


OBSERVERA ATT DELTAGANDE FÖRETAG UPPDATERAS HELA TIDEN, SLUTLIG LISTA PRESENTERAS 1 SEPTEMBER 2020

 Varma & kalla drycker

Här hittar du drycker så som Kaffe, Tea och varm choklad men även Must, Juice och andra kalla dryck från hela världen. Här kan du träffa Baristorna som kan allt om dessa drycker, provsmaka och även köpa med dig nyrostat kaffe hem.Eckes-Granini


Välkommen till Eckes Granini Sverige!

Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

I montern bjuder vi på säsongens nypressade frukter från Brämhults samt fruktiga juicer och spännande fruktdrycker från Pago, välkommen!I.S  Te & Kryddor


I. S. TE OCH KRYDDOR
Sedan ca 25 år tillbaka har Lennart och Annika sålt té och kryddor. Många marknader och mässor har det blivit genom åren.
Nu erbjuder vi ett brett sortiment av té- och kryddblandningar till mässans besökare. Varor av bästa kvalitet och mycket prisvärda.
Vi anlitar två olika leverantörer som borgar för högsta klass av både té och kryddor.
I sortimentet finns också diverse tillbehör såsom tefilter, tesilar, marmelader, ramslök, plåtburkar.
Det finns även möjlighet att beställa företagspresenter.
Med vänlig hälsning Lennart Larsson!Gooslander Kaffe


Det unika kaffet

Vi anser att vi har funnit receptet på det godaste kaffet någonsin. Gooslander kaffe består av en internationell blandning kaffebönor som ger ett kraftfullt, komplext och mustigt kaffe. Med en doft från 20-talet!

Innovativ design och nytt tänk kring presenter och gåvor.

Vi har omsorgsfullt valt ut våra förpackningar och innehåll till varje Gooslanderprodukt. Tanken är att våra produkter ska kunna tilltala både kvinna och man oavsett ålder. Gooslander passar till alla tillfällen du vill ge en lite lyxigare gåva men fortfarande inte betala för mycket. Förpackningarna för tankarna till 20-talet och den rustika kvalitetskänslan som fanns då. Kaffet är vår stolthet och resultatet av ett fantastiskt äventyr.  Alla produkter går att köpa separat.James Tea Merchants


Coultier & Co AB är ett svenskt företag som handlar med premium-te mot den svenska marknaden med ett senare fokus på Europa.

Företaget är ett resultat av teamets samlade idéer och nätverk från många år inom den internationella tehandeln.

Vi har skapat det första svenska varumärket inom premium-te James Tea Merchants, ett te med enbart naturliga råvaror och naturlig smaksättning.

Coultier & Co befinner sig i en kraftig expansionsfas med ett mycket stort intresse för företagets produkter, både nationellt och internationellt.

Idag är företaget verksamt i Sverige, med stora kunder inom dagligvaruhandel, café- och presentbutiksbranschen.