Alla våra övriga utställare


OBSERVERA ATT DELTAGANDE FÖRETAG UPPDATERAS HELA TIDEN, SLUTLIG LISTA PRESENTERAS 1 SEPTEMBER 2020

Övriga

Här hittar du utställare som har lite udda produkter eller verksamhet.
Nedan hittar du festivalens utställare.
Matilda upptäcker erbjuder smakäventyr för små och stora


Matilda upptäcker erbjuder smakäventyr för små och stora

Matilda upptäcker vill väcka barns nyfikenhet för var maten kommer ifrån och hur den kan smaka. Under Choklad- och delikatessfestivalen erbjuder vi besökarna att provsmaka, tävla  och köpa våra barnböcker till specialpris. Dessutom håller vi två st chokladprovningar för små och stora, från 4 år, lör kl 15:15 samt sön kl 12:45. Biljetterna kostar 30 kr/st och kan bokas i webbshoppen.

För mer information om böckerna: Matilda upptäcker majs / Matilda upptäcker tomat (Lundgren/Ståhlberg) samt våra aktiviteter. (Vi har bl a genomfört smakevents på bokmässan, på Bak- och Chokladmässan i Stklm, på Kville Saluhall, på Gothia Towers, på Botaniska trädgården och Potatisfestivalen i Båstad mm). Följ oss gärna för inspiration:

Instagram: @matildaupptackerbyfrida eller Facebook: Matilda upptäcker. För mer information om oss och kontakt: www.matildaupptacker.se / info@matildaupptacker.seBeccadesign.se


Becca design gör smycken som föreställer godis och bakverk som exempelvis en lakritspipa att ha som halsband och en prinsesstårta att ha som örhänge.


Me And You Sale AB Svenska, biologiska, och ekologiska hud & kroppvårds produkter.

www.meandyousales.se


CHOKLADSERIEN

ME AND YOU SALES AB är återförsäljare för denna serie.Tillsammans med Stina Cere´n (Akupressör och kroppsterapeut) som är ägare till HELADIG kommer vi att presentera chokladseriens produkter.

Du har också möjlighet att få prova själv. CHOKLADSERIEN är en svensk, biologisk och ekologisk hud och kroppsvårdsserie. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. I serien ingår även hälsosamma havtornsprodukter. Seriens huvudingredienser är Choklad, Kaffe och Havtorn.

Choklad.

Kakao har många positiva effekter på huden, Den ger spänst, återfuktar, slimmar och stramar upp. Den gör huden mjuk och ger den näring samt ökar blodcirkulationen.

Kaffe.

Oljan från kaffebönan verkar rengörande och återfettar huden vilket resulterar i en mjuk och fin hy.

Havtorn

Havtorn är viktigt inslag i Chokladseriens produkter. Havtorn är nyttigt både in- och utvärtes. Det är en av världensvitaminrikaste bär. Halten av C vitamin är den största av alla ätbara bär och frukter.


YRGO Restaurang & BageriTobago turist ministerie


Tobago ses av många som det sanna Karibien. Tobago erbjuder sina gäster en unik reseupplevelse. Kom och utforska vår ös rika historia, kultur och naturens mångfald. Hitta det perfekta boendet för din vistelse, från lyxiga villor, till pittoreska Bed & Breakfast-anläggningar, till pensionat och fullservice hotell, många av dem med fantastiska vyer. Lär dig om de många festivalerna, liksom kulturella och sportevenemang som äger rum under hela året. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta restaurangen, idylliska stranden eller den historiska attraktionen. Se varför dykentusiaster, romantiker, äventyrssökare, fågelskådare och strandälskare alla har Tobago på sina till-do listor!


Billetto.se


På billetto.se kan du köpa festivalens samtliga biljetter inkl. biljetter till festivalens alla provningar samt rabatterade biljetter. Du betalar säkert, snabbt och enkelt med ditt kort och får dina biljetter skickade till din uppgivna e-post adress. Du skriver ut dina biljetter och tar med dessa till festivalen.