Alla våra övriga utställare


Övriga

Här hittar du utställare som har lite udda produkter eller verksamhet.
Nedan hittar du festivalens utställare.Watercompany


Är du inte vatten värd?

Ungefär en och en halv liter varje dag. Det är vad vi alla behöver för att må bra. Lika viktigt som att vi dricker tillräckligt med vatten, är vattnets kvalitet. Och det är där vi kommer in i bilden.

Våra vattenmaskiner förädlar nämligen det utmärkta vatten du redan har i kranen till filtrerat, kallt, stilla eller kolsyrat bordsvatten av högsta kvalitet. Detta utan beställningar, onödiga transporter och förvaring av drickabackar. Och kanske bäst av allt: vi gör det till en fast månadskostnad som är en bråkdel av vad buteljerat bordsvatten kostar.Därför bör du dricka vatten!

Kontakta oss gärna för mer information och ett erbjudande!

Andres Steen, 0707-45 25 08 eller via

E-post gbg@watercompany.se


Matilda upptäcker erbjuder smakäventyr för små och stora


Matilda upptäcker erbjuder smakäventyr för små och stora

Matilda upptäcker vill väcka barns nyfikenhet för var maten kommer ifrån och hur den kan smaka. Under Choklad- och delikatessfestivalen erbjuder vi besökarna att provsmaka, tävla  och köpa våra barnböcker till specialpris. Dessutom håller vi två st chokladprovningar för små och stora, från 4 år, lör kl 10.30 samt sön kl 15.30. Biljetterna kostar 25 kr/st och kan bokas i webbshoppen.

För mer information om böckerna: Matilda upptäcker majs / Matilda upptäcker tomat (Lundgren/Ståhlberg) samt våra aktiviteter. (Vi har bl a genomfört smakevents på bokmässan, på Bak- och Chokladmässan i Stklm, på Kville Saluhall, på Gothia Towers, på Botaniska trädgården och Potatisfestivalen i Båstad mm). Följ oss gärna för inspiration:

Instagram: @matildaupptackerbyfrida eller Facebook: Matilda upptäcker. För mer information om oss och kontakt: www.matildaupptacker.se / info@matildaupptacker.seMunskänkarna


Vi hälsar Dig hjärtligt Välkommen att besöka oss Munskänkarna I vår monter. Vi kommer att finnas representerade under hela mässan. När Du besöker oss så visar vi Dig vad vi har för verksamhet, vad Du kan få ut av att vara medlem och hur man går med I Munskänkarna.

I vår monter kan Du förutom att få information om oss delta I en dofttävling. Du får testa Din näsa genom att dofta på vin I svarta glas. När Du inte ser färgen på vinet och inte får använda munnen så ställs doftsinnet på sin spets.

Vi ser fram emot att få träffa Dig!


Beccadesign.se


Becca design gör smycken som föreställer godis och bakverk som exempelvis en lakritspipa att ha som halsband och en prinsesstårta att ha som örhänge.


Me And You Sale AB Svenska, biologiska, och ekologiska hud & kroppvårds produkter.

www.meandyousales.se


CHOKLADSERIEN

ME AND YOU SALES AB är återförsäljare för denna serie.Tillsammans med Stina Cere´n (Akupressör och kroppsterapeut) som är ägare till HELADIG kommer vi att presentera chokladseriens produkter.

Du har också möjlighet att få prova själv. CHOKLADSERIEN är en svensk, biologisk och ekologisk hud och kroppsvårdsserie. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. I serien ingår även hälsosamma havtornsprodukter. Seriens huvudingredienser är Choklad, Kaffe och Havtorn.

Choklad.

Kakao har många positiva effekter på huden, Den ger spänst, återfuktar, slimmar och stramar upp. Den gör huden mjuk och ger den näring samt ökar blodcirkulationen.

Kaffe.

Oljan från kaffebönan verkar rengörande och återfettar huden vilket resulterar i en mjuk och fin hy.

Havtorn

Havtorn är viktigt inslag i Chokladseriens produkter. Havtorn är nyttigt både in- och utvärtes. Det är en av världensvitaminrikaste bär. Halten av C vitamin är den största av alla ätbara bär och frukter.


Strömma Turism & Sjöfart


Ta paddan eller bussen till mässan

I år kan ni hoppa på vår padda eller sightseeingbuss för en gratisresa till mässan. Finns det något mer klassiskt än en paddantur i Göteborg? Läs mer under ”Gratis transport” under ”För besökaren”.

Strömmas julvärld

Snart är det dags för julbord! Upplev Göteborgs skärgård i vinterskrud ombord på våra fartyg medan du njuter av traditionella julrätter varvade med krögarnas egna favoriter. Strömmas julbord i Göteborg kan avnjutas som jullunch eller julmiddag mellan den 16 november och 22 december 2017.

M/S S:t Erik är ett av Strömmas äldsta fartyg. Hon byggdes 1881 för att trafikera Göteborgs skärgård och det gör hon än idag. På denna vackra sekelskiftesbåt kan du njuta av julens smaker i vacker miljö både till lunch och middag. Vi dukar upp ett dignande julbord med traditionella rätter.  Låt detta bli en återkommande jultradition i familjen.

Ombord M/S Carl Michael Bellman serveras såväl adventsbrunch som julbord under kvällsturer. För tredje året i rad dukar krögaren Lotta Bäckström upp ett läckert julbord ombord M/S Carl Michael Bellman. Under en 3,5 timmes lång kryssning kan ni njuta av en buffé där alla klassiska godsaker blandas upp med trendiga rätter och spännande smaksättningar.

Julpaddan till Liseberg

Resan börjar redan på kajen med värmande glögg och pepparkakor vid brasan. Ombord njuter ni av vyerna, härlig julmusik och roande guidning. Väl på Liseberg kan ni ta del av gammaldags julmarknad, julshower, isbana, julbord och mycket mera.

Göta Kanal

Upptäck Sveriges vackra landskap samtidigt som du njuter av utsökt mat och dryck under en kryssning längs Göta kanal.

I sakta mak passerar våra anrika kanalbåtar vackra landskap, idylliska små städer och stannar till för guidade utflykter. För oss är maten och drycken ombord en lika viktig del av upplevelsen som den historiska och geografiska resan. Välkomponerade menyer tar dig med på en kulinarisk smakresa genom Sverige och speglar den miljö båten färdas genom. Vinlistan är omsorgsfullt komponerad för att fungera väl tillsammans med de olika menyerna.

Res hela vägen mellan Stockholm och Göteborg under fyra till sex dagar, eller välj en utav våra kortare turer, Lilla kanalresan mellan Söderköping och Motala med en natt ombord eller Smakresan mellan Norsholm och Mariestad med två nätter ombord.

Kontakt

Har du frågor som inte kan vänta till mässan, tveka inte att kontakta oss på 031-609670 eller goteborg@stromma.se. Följ oss gärna på Facebook och Instagram under ”Strömma Göteborg”.

Välkommen till vår monter C4


YRGO Restaurang & BageriTobago turist ministerie


Tobago ses av många som det sanna Karibien. Tobago erbjuder sina gäster en unik reseupplevelse. Kom och utforska vår ös rika historia, kultur och naturens mångfald. Hitta det perfekta boendet för din vistelse, från lyxiga villor, till pittoreska Bed & Breakfast-anläggningar, till pensionat och fullservice hotell, många av dem med fantastiska vyer. Lär dig om de många festivalerna, liksom kulturella och sportevenemang som äger rum under hela året. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta restaurangen, idylliska stranden eller den historiska attraktionen. Se varför dykentusiaster, romantiker, äventyrssökare, fågelskådare och strandälskare alla har Tobago på sina till-do listor!


Billetto.se


På billetto.se kan du köpa festivalens samtliga biljetter inkl. biljetter till festivalens alla provningar samt rabatterade biljetter. Du betalar säkert, snabbt och enkelt med ditt kort och får dina biljetter skickade till din uppgivna e-post adress. Du skriver ut dina biljetter och tar med dessa till festivalen.