OBSERVERA ATT DELTAGANDE FÖRETAG UPPDATERAS HELA TIDEN, SLUTLIG LISTA PRESENTERAS 1 SEPTEMBER 2020

Alla våra utställare EKO, VEGO, Fair trade & Närproducerade produkter


logoDivine Chocolate Scandinavia, The House of Fair Trade.


Välkommen till en bättre värld.

Divine Chocolate Scandinavia, The House of Fair Trade är Skandinaviens första företag att bli Fair Trade-garanterat genom WFTO.

I vår monter C 14 kan du smaka på världens rättvisaste och gudomligt god choklad, få reda på mer om World Fair Trade Organisation och shoppa loss på massor av ekologiska och Fair Trade-märkta produkter!

Här kan du även få en personlig kod som ger dig 10% på ett köp i vår webbshop!

Vi ses i monter C14!BioFood- Biolivs AB


MÅNA OM JORDEN

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.
Vi gör det enkelt, roligt och meningsfullt att hitta och välja våra varor. Vi lockar fram kärleken till mat som smakar och gör gott!

Välj vår ekologiska och naturliga mat så lever du i harmoni med dig själv och världen – inte bara för stunden utan för all tid framöver.

Eat good – feel fine! á la eco AB


Jag startade à la eco var det utifrån ett behov att kunna erbjuda ekologisk hudvård och kroppsvård som verkligen kan stå för ordet ekologisk och naturlig hela vägen – från frö till kompost. Jag ville göra det enklare att hitta ekologiska produkter som håller vad de lovar, och har därför valt att endast företräda varumärken där slutprodukterna har uppnått ekologisk certifiering av en oberoende organisation.

Ekologisk certifiering av slutprodukter ställer stora krav men ger en oberoende garanti för att dessa verkligen är så naturliga som vi påstår. Först då kan vi vara säkra på att varorna håller ekologisk standard genom hela produktionen.Leva Sunt


Vi på Leva Sunt vill bidra till hälsa och välbefinnande!

Tanken bakom Leva Sunt är att erbjuda en komplett lösning för varje individs hälsa. Vi arbetar hälsofrämjande och anser att kropp, själ och sinne väger lika tungt. Vi vill medverka till ökad förståelse för hur dessa delar samverkar för hälsostatusen.

I butiken kan du handla ekologiska och Rättvisemärkta produkter – allt från livsmedel och kosttillskott till eko-hudvård och presentartiklar.

På mässan kommer vi att ha med oss ett urval av våra ekologiska produkter:

Raw kakao, kakaosmör, kokosolja, kokossocker, björksocker, honung, chiafrön, mandelmjöl, torkad frukt, olika pulver, yogi tea, clipper tea, örttéer, olika sorters choklad och bars m.m.