Alla våra utställare EKO, VEGO, Fair trade & Närproducerade produkter


logoThe House of Fair Trade


The House of Fair Trade är nog faktiskt Sveriges coolaste Fair Trade-importör. Sedan 1969 har vi bedrivit en kompromisslöst rättvis handelsverksamhet som grossist och nu även som webbshop.

För oss är det självklart att alla inblandade ska får rättvist betalt. Därför är vi medlemmar i World Fair Trade Organization (WFTO). En global organisation där vi och alla våra leverantörer förbinder sig till att bedriva sin verksamhet i enlighet med gemensamt framtagna Fair Trade-principer som syftar till att ta ett helhetsgrepp om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet i hela handelskedjan.

2016 blev The House of Fair Trade dessutom Skandinaviens första Fair Trade-garanterade verksamhet genom WFTO. Det innebär bland annat att vi kan garantera att alla våra produkter är Fair Trade, och att vi inom sagda område just nu faktiskt är ”Fairest of them all”.

Fair Trade 2.0.Lindrooshalsa.se


Lindroos Hälsa är ett familjeföretag med rötter hela vägen tillbaka till 1947. Som tur är har vårt sortiment förändrats och förnyats med åren och idag finns våra produkter i din matbutik, apotek, hälsokostbutik eller mindre delikatessbutiker. Vi på Lindroos tycker att EKO och Fairtrade är en självklarhet och kommer därför visa upp ett flertal av våra produkter ur detta sortiment på mässan. Varmt välkommen förbi vår monter.Vidasal AB


Vi på Vidasal tillverkar och distribuerar produkter som främjar din hälsa och förbättrar ditt välbefinnandet. Det har vi gjort sedan starten 2008. Våra produkter hittar du bland välsorterade hälsokosthandlare. Här finner du information om alla våra produkter.BioFood- Biolivs AB


MÅNA OM JORDEN

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.
Vi gör det enkelt, roligt och meningsfullt att hitta och välja våra varor. Vi lockar fram kärleken till mat som smakar och gör gott!

Välj vår ekologiska och naturliga mat så lever du i harmoni med dig själv och världen – inte bara för stunden utan för all tid framöver.

Eat good – feel fine! á la eco AB


Jag startade à la eco var det utifrån ett behov att kunna erbjuda ekologisk hudvård och kroppsvård som verkligen kan stå för ordet ekologisk och naturlig hela vägen – från frö till kompost. Jag ville göra det enklare att hitta ekologiska produkter som håller vad de lovar, och har därför valt att endast företräda varumärken där slutprodukterna har uppnått ekologisk certifiering av en oberoende organisation.

Ekologisk certifiering av slutprodukter ställer stora krav men ger en oberoende garanti för att dessa verkligen är så naturliga som vi påstår. Först då kan vi vara säkra på att varorna håller ekologisk standard genom hela produktionen.Leva Sunt


Vi på Leva Sunt vill bidra till hälsa och välbefinnande!

Tanken bakom Leva Sunt är att erbjuda en komplett lösning för varje individs hälsa. Vi arbetar hälsofrämjande och anser att kropp, själ och sinne väger lika tungt. Vi vill medverka till ökad förståelse för hur dessa delar samverkar för hälsostatusen.

I butiken kan du handla ekologiska och Rättvisemärkta produkter – allt från livsmedel och kosttillskott till eko-hudvård och presentartiklar.

På mässan kommer vi att ha med oss ett urval av våra ekologiska produkter:

Raw kakao, kakaosmör, kokosolja, kokossocker, björksocker, honung, chiafrön, mandelmjöl, torkad frukt, olika pulver, yogi tea, clipper tea, örttéer, olika sorters choklad och bars m.m.