Paradiset för alla Choklad, Lakrits, Delikatess & Dryckesälskare. Nordens största mässa i sitt slag!

15 november släpper vi biljetterna till årets festival i Jönköping, Elmia 9-11 mars 2018. Under 3 dagar är detta platsen för alla choklad, lakrits och delikatessälskare, där vi nu även ger entusiaster av ädla drycker, allt från Vin, Champagne, Whisky till Rom och Avecer från A-Ö presenteras. Vi har samlat närmre hundra utställare med produkter inom choklad, lakrits och delikatesser från hela världen, här kommer du att hitta vad dina smaklökar söker. Denna mässa/festival har något för alla både stor som liten, gammal som ung.

3 mässor på samma biljett!

Under helgen 9-11 mars kan du även besöka 2 ytterliga mässor, Bomässan samt Jönköpings Trädgårdsmässa. Vi har skapat en entrébiljett till ett mycket förmånligt pris så att ni kan besöka samtliga 3 mässor under ditt besök på Elmia och göra ditt besök extra trevligt. Denna biljett köper du i vår webbshop.

Mässorna hålls separat, i hall A samt B på Elmia i Jönköping. Denna fantastiska mässhall ger oss nu chansen att växa ytterligare och ge alla besökare och utställare den plats och rymd som de önskar sig. Fina, ljusa och välplanerade lokaler i ett plan.

Vi har nu förenklat för dig som besöker att hitta all information om festivalen här på vår hemsida! Överst på sidan hittar du en meny med alla undersidor där du finner all information. Längre ner på sidan finner du en del roliga nyheter och viktig information.
För besökare – Här hittar du all information om festivalen , biljetter samt all information om provningar, tävlingar.
Våra utställare
– här kan du läsa om alla våra utställare och besöka deras hemsidor för att se deras produkter. Alla utställare är uppdelade i olika produktgrupper.
Webbshop – Har kan du snabbt, säkert och bekvämt köpa entré och provningsbiljetter och samt rabatterade biljetter via vår webbshop Billetto.se.


Choklad & Romprovning med Duane Dove, Sveriges riktige Cacao bonde!

På Paradisön Tobago finner du Tobago Cocoa Estate, där Duane odlar och skördar sina chokladbönor som sedan blir till hans underbara choklad. Under festivalhelgen har du chansen att gå på någon av hans provningar med choklad och vissa även med ädla drycken rom. Läs mer och boka biljetter under sidan ”För besökare” och där under sidan ”Provningar med alkohol”.

 

 

Champagne för alla!

En provning för dig som vill lära dig mer om Champagne! Under festivalhelgen kan du gå på ett flertal provningar med olika ädla drycker och ibland i kombination med någon delikatess. Mer om dessa provningar kan du läsa under fliken ”För besökare” och där väljer du provningar + alkohol

     

Fantastiska choklad-provningar med ChokladJenny, med sin choklad Vintage Plantation.

ChokladJenny från Umeå berättar om sin väg som kakaoentreprenör och chokladproducent. Vi avnjuter Plantations härliga sortiment av mörk choklad smaksatt med Norrländska örter och Lakritsfabrikens premiumlakrits. 

Boka en underhållande chokladprovning som bjuder på mycket skratt blandat med chokladkunskap och utvald kvalitetschoklad. Detta är något som du inte får missa på årets festival.

Läs mer under provningar


Alla goda ting är 3?

Under helgen 9-11 mars 2018 hålls 3 mässor samtidigt på Elmia. Så klart vill vi ju att du skall besöka alla tre. Vi har skapat en entrébiljett som gäller på alla tre mässorna under en dag, till ett superbra pris. Läs mer om denna biljetten samt hur du kan boka dessa, under sidan ”För besökare”

Detta är den perfekta valentine gåvan till den du älskar, bästa vän, grannen eller för dina kunder eller personal.

Årets största TÄVLING!

Vinn en resa till tobago!

Vem älskar inte sol, värme och vit sand mellan tårna och samtidigt kunna kombinera detta med besök på ett chokladplantage. Nu har du har chansen att vara med och tävla om denna resan och mycket mer! Hur du delta i denna tävlingen hittar du under ”Tävlingar” här hittar du även de regler som gäller för att delta samt allt som ingår i vinsten som har ett värde av 30.000:-

Kontantlösa kassor!

För att det skall gå snabbare och vara säkrare i våra kassor, kan du endast betala endast med kort när du köper dina entrébiljetter, provningsbiljetter eller provningskuponger. Du kan givetvis förköpa dina entrébiljetter till fina rabatter via festivalens webbshop. Hos festivalens utställare kan du fortfarande betala med både kontanter och kort.

Andréa Brändström Vinnare av Hela Sverige bakar 2018, besöker festivalen. Möt henne i sin aktivitetsmonter,, där hon visar upp sina bakningskonster och även signerar och säljer sin omtyckta bok Från Fika Till Fest.


Fram till den 7 mars kan du köpa entrébiljetter till fina rabatter via vår webbshop som du finner en knapp till högst uppe på denna sidan. Där har vi nu även lagt ut alla provningsbiljetter för hela festivalhelgen så passa på medans det finns biljetter kvar till den provning som du är intresserad av. Kvarvarande biljetter till föreläsningar & Provningar säljs även direkt på plats. För att smaka på choklad, lakrits och delikatesser behövs inga kuponger, men vill du prova alkohol måste du köpa ett kuponghäfte.

Fina hotell-erbjudanden

För dig som vill stanna under helgen i Jönköping, har vi flera fina hotellerbjudande med upptill 40% rabatt. Efter ditt besök på festivalen, kan du njuta av Jönköping med fina restaurangbesök, shopping och allt annat som staden har att bjuda på! Mer om dessa hotellerbjudanden och hur du bokar hittar du under sidan ”För besökare” och där under sidan ”Hotellerbjudanden”

Rekordmånga nya utställare!

Vi växer så det knakar! Och i år kan vi presentera runt hundra utställare och hälften av dessa är nykomlingar på vår mässa. I år blir det extra roligt att kunna presentera vår NYA avdelning för bakning. Här får alla bakintresserade sina drömmar uppfyllda. Intresset för EKO, VEGO och närproducerade produkter växer så i år finner dessa utställare över hela mässan. Läs mer om våra utställare under sidan ”Våra utställare”

Tävlingar & Underhållning

Under hela festivalhelgen kan du delta i fantastiska tävlingar med fina priser. Mer om alla tävlingarna hittar du under sidan ”För besökare” och där under ”Tävlingar” Dessa tävlingar vänder sig till alla åldrar och du hittar alltid någon rolig tävling som du kan delta i.