Alla våra utställare med Chokladpraliner & Tryfflar


Våra chokladutställare visar upp ca: 4000 olika chokladprodukter från hela världen. Här har du chansen att prata med med tillverkare om deras produkter, provsmaka på årets nyheter och köpa med dig till fantastiska festivalpriser.Chokladverkstan Jönköping


Jag som äger och driver Chokladverksta´n heter Christina Lööv. Jag började som konditorlärling 1991. Sedan 1998 har jag fördjupat mig i ämnet choklad och chokladtillverkning, vilket har blivit något av en passion för mig. Om denna gudomliga råvara och dess produkter hoppas jag kunna sprida inspiration, kunskap och smakglädje.

2002 startade jag mitt eget företag som fick heta Chokladverkstan.

Min verkstad befinner sig i en inredd ladugård på vår egen gård. Där har jag ett kök där jag i huvudsak tillverkar chokladpraliner, chokladprodukter och mandelmassa.

Jag har utökat min verksamhet genom att inreda ett stall på gården som används till chokladprovningar och konferenser. Perfekt för dagkonferenser och grupparrangemang i en lantlig och trevlig tillverkningsmiljö.

Jag jobbar med ekologiska råvaror och rättvist arbetad choklad. Kaffet, som är ekologiskt och rättvisemärkt.


La Praline


La Praline Gothenburg har nu funnits på marknaden i 15 år och betraktas som ett av Sveriges ledande chokladföretag.

Tryfflarna som hela Skandinavien pratar om tillverkas i Göteborg vilket gör att vi sparar mycket på miljön genom att vi undviker många och långa transporter från Europa. Vi har full kontroll över råvarorna i tryfflarna och använder oss av svenska råvaror så gott det bara går. Att vi tillverkar själva gör också att vi kan möta dina önskemål om framtida smaker.

Vårt mål har alltid varit att leverera det som du efterfrågar, dvs. god choklad i snygg förpackning till ett humant pris. Naturligtvis har vi också alltid strävat efter att vara snabba, effektiva och pålitliga. Detta har gjort att våra kunder idag har ett stort förtroende för La Praline och det är med stolthet vi kan stå för vårt motto ” La Praline – en leverantör att lita på”.

La Praline -Lokalproducerat, Kvalité och Miljö – Det är vår filosofi!


Pralinhuset AB


I hjärtat av Stockholm sker både produktion och butiksförsäljning utav Pralinhusets högkvalitativa choklad. Ett stort utbud av bland annat praliner, tryfflar och chokladkakor i unika smakkombinationer finns att hitta hos oss.

Våra vackra chokladkakor tillverkas för hand med naturliga råvaror och mycket kärlek. Vi arbetar med rena smaker och erbjuder choklad av högsta kvalitet.

Upptäck din favorit och avnjut denna som den är, eller i kombination med en god dryck. Glöm inte att chokladen även gör en fin present till någon du bryr dig om.

Välkommen till Pralinhuset!


Rosmarys Choklad


Välkommen till Rosmarys Choklad

Specialiteter från Tyskland, Belgien …  –  många chokladprodukter, högt kvalitet

Mina leverantörer:

Confiserie Lauenstein – tryfflar och praliner olika sorter, chokladkaka från 36% till 85% kakao

Luebecker Marsipan – Original marsipan gjord av Carstens – kvalitet

Goufrais – Tigerkaka kakao, ingen alkohol, smälta i munnen, glutenfri

Mon Cherí – det är en mörk chokladpralin och inne är ett körsbär med körsbärslikör

Cavalier Stevia – chokladprodukter utan socker

NY Kathi och Komet – backprodukter


Gränna Chokladmakeri & Café


Gränna Chokladmakeri & Café

I vår Chokladmonter kan du hänga länge!

Här kan du grotta ner dig i våra goda handgjorda praliner, provsmaka och hitta dina favoriter. Vi säljer även smarriga gräddkolastänger i olika smaker och klubbor man smälter ner i mjölk till härligt krämig varm choklad! Välkommen på en smakupplevelse!

Vi gör handgjord kvalitetschoklad i alla dess former med Äkta Allt!  Fruktpuréer, likörer, kryddor mm. Inga konserveringsmedel eller onaturliga tillsatser.

Bor du inte så nära Gränna kan du prenumerera på våra praliner eller ge bort en prenumeration i present till någon du tycker om.

Har du butik eller café/restaurang och vill sälja våra produkter, tveka då inte att kontakta oss. Behöver det samlas pengar till klubb/klasskassan eller fixas goda företagsjulklappar kan vi hjälpa till med det också!