Alla våra utställare med Lakrits


Lakrits

Lakritsutställarna visa upp lakritsprodukter från hela världen. Här har du chansen att prata med tillverkare och grossister om lakrits och provsmaka på årets nyheter och köpa med dig till fantastiska festivalpriser.Hans Hugo`s


Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av konfektyr, choklad och lakrits av mycket hög kvalité.Du som kund står alltid i centrum och vår målsättning är att du alltid ska vara nöjd med oss och våra produkter.

Allt gott!

Cissi Glittvik


Haupt Lakrits AB


Vår passion är lakrits
Vi vill göra världens bästa lakrits!

En kvalitetslakrits som passar lika bra efter en god middag som till ett gott glas vin eller när du bara vill skämma bort dig själv. Sedan vi startade sommaren 2013 har vi sökt efter de bästa ingredienserna i världens alla hörn och arbetat med att få våra recept perfekta. Vi är ödmjuka inför uppgiften och lär oss varje dag.


Lakritsfabriken i Ramlösa


Lakritsfabriken i Ramlösa grundades 2011 av ScandChocos egen Martin Jörgensen och kom att bli Sveriges första distributör av Premiumlakrits. I produktionen används endast utvalda råvaror och man kan därför leverera förstklassiga produkter, som dessutom är helt utan gluten. Målet är att tillverka godsaker av oantastligt hög kvalitet som ska kunna ätas av alla. Bara det bästa är gott nog! Detta är säkert en av anledningarna till att man 2013 fick ta emot det prestigefyllda priset Salmiakki 2013 Finlandia Prize – årets lakrits i Finland.


Nammi Godis AB


Nammi Godis
Djúpur, Draumur och Lakritsdjöflar är några av de populära varumärken från Island som Nammi Godis AB marknadsför i Sverige. Nyhet i år Flinghavssalt från isländska Saltverk smaksatt med bl.a. lakrits. Grymmaste smakupplevelsen! Miljövänligaste tillverkningen! Renaste havsvattnet från norra ishavet!”


Finsk meterlakrits


FINSK Meterlakrits

Vi har Sverigenyheten FINSK Meterlakrits tillverkat av Makulaku i Finland. Vi har över 40 olika smaker. Allt från sötlakrits, salmiak, fruktsmaker, choklad och syrliga remmar.

Följ oss på Facebook och Instagram ” FINSK Meterlakrits ” och på våran hemsida finskmeterlakrits.se”

Finsk Meterlakrits från den finska tillverkaren MakuLaku har förgyllt stämningen vid evenemang i Finland i över 25 år!
​Nu lanserar vi äntligen i Sverige!