Alla våra övriga utställare


Övriga

Här hittar du utställare som har lite udda produkter eller verksamhet.
Nedan hittar du festivalens utställare.Hem till Emma


Jag heter Emma och arbeter som SPA- och hudterapeut.  Jag har valt att arbeta med produkter som innehåller vårdande och hjälpande ämnen från naturen av den enkla anledningen att jag är helt övertygad om att det är det bästa för vår hud och vår kropp. Jag använder rosenserien och chokladserien i mina behandlingar och till försäljning. Alla produkter tillverkas i Sverige av de finaste råvarorna!

Jag driver min egen salong där jag bor, på landet utanför Ödestugu, ca 20 min från Jönköping.

Choklad Serien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård.
Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet.
I Choklad Serien ingår även våra hälsosamma havtornsprodukter.

Varmt välkommen in i min monter!Watercompany


Är du inte vatten värd?

Ungefär en och en halv liter varje dag. Det är vad vi alla behöver för att må bra. Lika viktigt som att vi dricker tillräckligt med vatten, är vattnets kvalitet. Och det är där vi kommer in i bilden.

Våra vattenmaskiner förädlar nämligen det utmärkta vatten du redan har i kranen till filtrerat, kallt, stilla eller kolsyrat bordsvatten av högsta kvalitet. Detta utan beställningar, onödiga transporter och förvaring av drickabackar. Och kanske bäst av allt: vi gör det till en fast månadskostnad som är en bråkdel av vad buteljerat bordsvatten kostar.Därför bör du dricka vatten!

Kontakta oss gärna för mer information och ett erbjudande!

Andres Steen, 0707-45 25 08 eller via

E-post gbg@watercompany.se


Tobago turist ministerie


Tobago ses av många som det sanna Karibien. Tobago erbjuder sina gäster en unik reseupplevelse. Kom och utforska vår ös rika historia, kultur och naturens mångfald. Hitta det perfekta boendet för din vistelse, från lyxiga villor, till pittoreska Bed & Breakfast-anläggningar, till pensionat och fullservice hotell, många av dem med fantastiska vyer. Lär dig om de många festivalerna, liksom kulturella och sportevenemang som äger rum under hela året. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta restaurangen, idylliska stranden eller den historiska attraktionen. Se varför dykentusiaster, romantiker, äventyrssökare, fågelskådare och strandälskare alla har Tobago på sina till-do listor!


Billetto.se


På billetto.se kan du köpa festivalens samtliga biljetter inkl. biljetter till festivalens alla provningar samt rabatterade biljetter. Du betalar säkert, snabbt och enkelt med ditt kort och får dina biljetter skickade till din uppgivna e-post adress. Du skriver ut dina biljetter och tar med dessa till festivalen.