Alla våra utställare EKO, VEGO, Fair trade & Närproducerade produkter


logoThe House of Fair Trade


The House of Fair Trade är nog faktiskt Sveriges coolaste Fair Trade-importör. Sedan 1969 har vi bedrivit en kompromisslöst rättvis handelsverksamhet som grossist och nu även som webbshop.

För oss är det självklart att alla inblandade ska får rättvist betalt. Därför är vi medlemmar i World Fair Trade Organization (WFTO). En global organisation där vi och alla våra leverantörer förbinder sig till att bedriva sin verksamhet i enlighet med gemensamt framtagna Fair Trade-principer som syftar till att ta ett helhetsgrepp om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet i hela handelskedjan.

2016 blev The House of Fair Trade dessutom Skandinaviens första Fair Trade-garanterade verksamhet genom WFTO. Det innebär bland annat att vi kan garantera att alla våra produkter är Fair Trade, och att vi inom sagda område just nu faktiskt är ”Fairest of them all”.

Fair Trade 2.0.BioFood- Biolivs AB


MÅNA OM JORDEN

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.
Vi gör det enkelt, roligt och meningsfullt att hitta och välja våra varor. Vi lockar fram kärleken till mat som smakar och gör gott!

Välj vår ekologiska och naturliga mat så lever du i harmoni med dig själv och världen – inte bara för stunden utan för all tid framöver.

Eat good – feel fine!