Alla våra utställare med Chokladpraliner & Tryfflar


Våra chokladutställare visar upp ca: 4000 olika chokladprodukter från hela världen. Här har du chansen att prata med med tillverkare om deras produkter, provsmaka på årets nyheter och köpa med dig till fantastiska festivalpriser.Pralinhuset AB


I hjärtat av Stockholm sker både produktion och butiksförsäljning utav Pralinhusets högkvalitativa choklad. Ett stort utbud av bland annat praliner, tryfflar och chokladkakor i unika smakkombinationer finns att hitta hos oss.

Våra vackra chokladkakor tillverkas för hand med naturliga råvaror och mycket kärlek. Vi arbetar med rena smaker och erbjuder choklad av högsta kvalitet.

Upptäck din favorit och avnjut denna som den är, eller i kombination med en god dryck. Glöm inte att chokladen även gör en fin present till någon du bryr dig om.

Välkommen till Pralinhuset!


Rosmarys Choklad


Välkommen till Rosmarys Choklad

Specialiteter från Tyskland, Belgien …  –  många chokladprodukter, högt kvalitet

Mina leverantörer:

Confiserie Lauenstein – tryfflar och praliner olika sorter, chokladkaka från 36% till 85% kakao

Luebecker Marsipan – Original marsipan gjord av Carstens – kvalitet

Goufrais – Tigerkaka kakao, ingen alkohol, smälta i munnen, glutenfri

Mon Cherí – det är en mörk chokladpralin och inne är ett körsbär med körsbärslikör

Cavalier Stevia – chokladprodukter utan socker

NY Kathi och Komet – backprodukter


Kaffe & Pralin Örebro


Hos oss på Örebro Kaffe & Pralin finner ni underbara , goda och lyxiga Praliner med säsongens smaksättning. Ni hittar  även våra goda moussetårtor,  tryffeltårtor, bakelser, petit fours, macaroons och mycket annat gott.  Allt är skapat och tillverkat av vår konditor på en liten bakgata i centrala Örebro. Dofterna ni upplever när ni kommer in i vår butik är varma & många. Njut,de kommer från vår egna handgjorda choklad..

Det viktigaste för oss är att ge er en gudomlig chokladupplevelse. Där vi använt endast de bästa råvaror som äkta vaniljstång & förstklassiga kakaobönor. Allt skapat med kärlek & omsorg…

Vi anordnar även Chokladprovningar för Små eller Stora sällskap!


Neerings glass & Praliner


Vi heter Jaco och Corrie Neerings och kommer från Nederländerna. Sedan maj 2006 driver vi en glass- och chokladfabrik i hjärtat av pittoreska och välsmakande Grythyttan. Vi gör glass och choklad dagligen och gör vårat bästa för att du ska få en bra upplevelse när du tittar in. I vår fräscha butik kan du njuta av en kopp specialkaffe och se en utställning av våra egengjorda produkter.

 Sedan ett par år tillbaka har vi även börjat framställa egna delikatessprodukter såsom olika vinäger, såser, och såklart Jaco´s kända chilisås. Vi har även ett stort sortiment och egen tillverkning av choklad.

I framställningen använder vi de bästa råvarorna. Ett tjusigt emballage ger gåvan ytterligare krydda.


Tinas Praliner


Handgjorda praliner, tillverkade med lite extra kärlek och omsorg. Butik och tillverkning i fjällnära miljö, småskaligt med känsla.
öppet Torsdagar kl 14-18 (nästan hela året)