Alla våra utställare med varma & kalla drycker


Varma & kalla drycker

Här hittar du drycker så som Kaffe, Tea och varm choklad men även Must, Juice och andra kalla dryck från hela världen. Här kan du träffa Baristorna som kan allt om dessa drycker, provsmaka och även köpa med dig nyrostat kaffe hem.Gooslander Kaffe


Det unika kaffet

Vi anser att vi har funnit receptet på det godaste kaffet någonsin. Gooslander kaffe består av en internationell blandning kaffebönor som ger ett kraftfullt, komplext och mustigt kaffe. Med en doft från 20-talet!

Innovativ design och nytt tänk kring presenter och gåvor.

Vi har omsorgsfullt valt ut våra förpackningar och innehåll till varje Gooslanderprodukt. Tanken är att våra produkter ska kunna tilltala både kvinna och man oavsett ålder. Gooslander passar till alla tillfällen du vill ge en lite lyxigare gåva men fortfarande inte betala för mycket. Förpackningarna för tankarna till 20-talet och den rustika kvalitetskänslan som fanns då. Kaffet är vår stolthet och resultatet av ett fantastiskt äventyr.  Alla produkter går att köpa separat.James Tea Merchants


Vi älskar kaffe. Det är den enkla sanningen bakom Pennybridge Roasters.

I det lilla kafferosteriet i Örebro driver vi en småskalig produktion som bygger på lång erfarenhet, kärlek till hantverket och bönor av högsta kvalitet.
Vi använder bara noggrant utvalt kaffe, spårbart så långt det är möjligt.
Vi rostar varsamt i små batcher för att ge varje kaffesort och blandning möjlighet att utveckla sin egen unika smak och karaktär.