Alla våra övriga utställare


Övriga

Här hittar du utställare som har lite udda produkter eller verksamhet.
Nedan hittar du festivalens utställare.Virginska Gymansiet


VIRGINSKA GYMNASIET

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Arbeta med måltider nära kunder och gäster på restaurang, bageri eller i butik.

Virginska gymnasiet ligger centralt beläget i Örebro. Här möts elever och personal i en trygg och kreativ miljö. Undervisningen bedrivs i anpassade lokaler med modern teknik. Våra ledord är öppenhet, glädje, kompetens och mod.

Är du intresserad av nya trender inom bageri och konditori och vill utveckla din kreativitet. Då är programmet Restaurang och livsmedel på Virginska gymnasiet just för dig. Här får du en utbildning nära verkligheten.

Välj mellan inriktningarna Bageri och konditori eller Restaurang.

Vi har två skolbageriet där det tillverkas både bröd och konditoriprodukter samt en butik där vi bedriver försäljning mot kund och tar emot beställningar.

Utbildningen ger dig viktiga framtidskompetenser där service, kommunikation, produktkunskap och sälj är kärnan i utbildningen. Du får arbeta kreativt och entreprenöriellt inom olika områden och får också möjlighet att driva UF-företag (Ung företagsamhet).

Du får även möjlighet till utlandspraktik och uppdrag i verkligheten. Tack vare gott samarbete med branschen kan vi erbjuda minst 15 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande) där du får träna på dina yrkeskunskaper och skapa viktiga nätverk. Några elever gör delar av sin APL på annan ort eller i utlandet.

Efter utbildningen ska det vara möjligt att direkt påbörja en yrkesbana eller fortsätta studera inom yrkeshögskolan.


Watercompany


Är du inte vatten värd?

Ungefär en och en halv liter varje dag. Det är vad vi alla behöver för att må bra. Lika viktigt som att vi dricker tillräckligt med vatten, är vattnets kvalitet. Och det är där vi kommer in i bilden.

Våra vattenmaskiner förädlar nämligen det utmärkta vatten du redan har i kranen till filtrerat, kallt, stilla eller kolsyrat bordsvatten av högsta kvalitet. Detta utan beställningar, onödiga transporter och förvaring av drickabackar. Och kanske bäst av allt: vi gör det till en fast månadskostnad som är en bråkdel av vad buteljerat bordsvatten kostar.Därför bör du dricka vatten!

Kontakta oss gärna för mer information och ett erbjudande!

Andres Steen, 0707-45 25 08 eller via

E-post gbg@watercompany.se


Billetto.se


På billetto.se kan du köpa festivalens samtliga biljetter inkl. biljetter till festivalens alla provningar samt rabatterade biljetter. Du betalar säkert, snabbt och enkelt med ditt kort och får dina biljetter skickade till din uppgivna e-post adress. Du skriver ut dina biljetter och tar med dessa till festivalen.