Alla våra utställare med Glass


Hall B

Gelato, sorbe eller glass här hittar du glassälskarnas paradis!

logo3 Vänners Glass


3 Vänner skapar naturlig och oemotståndlig glass

3 Vänners Glass är en liten genuin glassfabrik som skapar magisk glass av naturliga och ljuvligt smakrika råvaror från Norden. Vår glass är endast fylld av rena och utsökta smaker som är lika oemotståndliga som de är originella.

Vi hoppas att du kommer att älska 3 Vänners Glass lika mycket som vi gör!Lejonet & Björnen


Vardagslyx från Göteborg

Det finns en del saker som starkt förknippas med staden Göteborg. Feskekörka, så klart. Poseidon, givetvis. Hamnen, Heden och en halv special får också räknas in i den kategorin. Precis som Volvo, Avenyn och salta vindar. Och ett speciellt glassföretag som 1977 startades av Werner Steffens. Namnet hämtades förresten från det lejon som finns med på Göteborgs stadsvapen och grundarens son.

Lejonet & Björnen.Råda Gelato


Text kommer inom kort!Gettergoda Mejeriprodukter


GETTERGOD GELATO – unik, prisbelönt och sagolikt god

Gettergod Gelato är en unik glass som förnyat det gastronomiska landskapet i Sverige. Äntligen finns en svensk glass tillverkad på get­mjölk, helt utan tillsatta aromer och färgämnen.

En suveränt krämig dessert, som trots sin låga fetthalt bjuder på en perfekt konsistens och stora smaker. Ljuvlig som avslutning på en god middag. Smakerna kommer från lokalt odlade bär och frukter, men även klassiska favoriter som kaffe, choklad och lakrits finns med i sortimentet. Allt hantverksmässigt tillverkat och förpackat i den lilla glassfabriken i Göteborg.