Alla våra utställare Vego, EKO, Fairtrade & Närproducerat


logo



Dagsmeja AB


Dagsmeja AB

Vi är en leverantör med säte i Göteborg som har stort fokus på ekologiska och Fairtrademärkta produkter.

I dagsläget har vi cirka 30 olika varumärken inom te, kaffe, choklad, rawfood, kokosprodukter, müsli, kex, kakor och knäcke, kalla drycker, glutenfritt, olja, marsipan, hud- och hårvård och städ- och rengöringsprodukter.

KUNDER
Våra vanligaste kunder är hälsokostbutiker, livsmedelsbutiker med ekologisk profil, caféer, restauranger, frisörer, terapeuter och webbutiker. Ingen kund är för liten, och ingen är för stor!



Linderooshalsa.se


Det hela började 1947 då Olle Andersson, far till Mats Lindroos, startade Reformboden i Örebro.

Ågatan 3 var adressen. Det var Sveriges första snabbköpsbutik med självbetjäning och kassa vid utgången. Efter några år startades import och leverantörsföretaget Örebro Naturprodukter som under många år importerade och startade många nya hälsokostprodukter

Reformboden på Ågatan 3 var en hälsokostaffär av det gamla goda slaget. Eget musteri där färsk morotsjuice producerades och kördes ut med egen varubil.

Idag är vi ett familjeföretag med inriktning på naturliga och nyttiga produkter som du framförallt hittar i din hälsokostbutik. Vissa produkter finns även i dagligvaruhandeln och på apotek. Se info om respektive produkt.



Rawchokladfabriken


Raw chokladfabriken Svenskproducerad ekologisk och vegansk raw choklad!

Det skrivs ofta om mörk choklad och dess positiva hälsoeffekter. Men sällan förklaras skillnaden mellan raw choklad och det som de flesta känner till som choklad, det vill säga den upphettade och processade varianten, som ofta kompletteras med socker, mjölkpulver och diverse tillsatser. Även om kakaon i mörk choklad är fantastisk för hälsan så kan det gömma sig andra saker i din vanliga chokladkaka som du kanske inte vill veta om.

Det är istället dags att världen får upptäcka den nakna sanningen om riktig choklad: raw choklad!

Sanningen om rawchoklad

Kakaobönorna som används i raw choklad genomgår ingen rostning eller bearbetning vid höga temperaturer, utan torkas istället. På så vis behålls alls all den otroliga från kakaobönan näringen intakt. Hela tillverkningsprocessen från böna till chokladkaka är varsam. På så vis blir den färdiga produkten betydligt mer näringsrik och vitaminer, mineraler, antioxidanter och övriga hälsobringande ämnen finns med i varje bit du tar.

Vår rawchoklad görs alltså på helt naturliga och ekologiska råvaror utan konstigheter.

Det är därför vi vågar kallar det för ”riktig choklad”.